Martel Telecomunicatii


Go to content

Sisteme supraveghere si alarmare

SERVICII

SC. MARTEL asigura si efectueaza activitati de proiectare, instalare, modificare sau intretinere a componentelor sau sistemele de alarmare impotriva efractiei in baza Licentei I.G.P.R. nr. 2402/T/22.11.2011

SISTEME DE ALARMA ANTIEFRACTIE
Instalarea unui sistem de alarma este cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau a unei intregi companii.

Sistemele
detectie-avertizare efractie asigura detectia incercarilor de intruziune in zonele de securitate ale obiectivului (interior, exterior, perimetru) si alarmarea fortelor de interventie in timp util.

Obiectivele complexe pot fi impartite in zone de monitorizare, ce pot fi administrate independent.
Modul in care va fi detectata prezenta infractorului se face in functie de elementul protejat. Astfel intrarile prin usile de acces ale cladirii vor fi sesizate prin senzori magnetici, patrunderea prin spargerea unui geam va fi detectata de senzorii de geam spart iar miscarea in interiorul spatiului protejat va fi sesizata de catre detectoarele de prezenta.
Pentru atingerea unui nivel de securitate ridicat, sistemele de detectie a efractiei pot fi integrate cu sisteme de control al accesului si sisteme de supraveghere video.

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara o supraveghere video eficienta, care sa permita, atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea imaginilor video.

Sistemele de supraveghere video sunt complemetare sistemelor de detectie si avertizare efractie si permit:

  • supravegherea spatiilor publice sau zonelor cu acces restrictionat, a propriilor angajati sau chiar a proceselor cu grad inalt de pericol.
  • vizualizarea si identificarea ulterioara a actiunilor sau proceselor ce au determinat aparitia incidentelor de securitate, aria de urmarire fiind determinata de pozitia fixa sau mobila a camerelor de supraveghere.
  • evaluarea alarmelor date de sistemul de efractie si/sau control acces (evitarea alarmelor false in zonele unde exista camere TV)
  • corectarea eficienta a incidentelor de securitate
  • o eficienta ridicata in identificarea vulnerabilitatilor spatiilor protejate.
  • inregistrarea pe suport digital a evenimentelor, pentru analize post-eveniment si furnizarii de probe in instanta

SISTEME DE CONTROL ACCES
Un sistem de restrictionare si control acces reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de protectie a unui obiectiv.
Sistemul de control access controleaza accesul la resursele cladirii/companiei, autentifica si inregistreaza accesul vizitatorilor prevenind traficul nedorit catre resurse. Sistemul de control acces se poate aplica in interiorul cladirilor sau in exteriorul acestora (perimetral).
Accesul controlat se realizeaza prin interconectarea unor elemente electronice si mecanice dedicate.

Elementele electronice realizeaza identificarea persoanei si genereaza validarea accesului (
cititoare, controllere, baze de date cu utilizatorii, software).
Elementele mecanice sunt comandate de cele electronice si fac posibil accesul individual al utilizatorilor (turnicheti, broaste electromagnetice, electromagneti de forta).

O categorie aparte in cadrul sistemelor de control acces o reprezinta accesul hotelier. Primul pas la aceste sisteme a fost inlocuirea cheii clasice cu cartela, evoluand apoi spre sisteme care permit utilizarea cartelei si pentru folosirea facilitatilor din cadrul hotelului (piscina, sauna, garaj, restaurant, casino).

HOME | SERVICII | PORTOFOLIU | CONTACT | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu